Välkommen på vår unika handledarkurs!

Gå på handledarkurs hos oss, så bjuder vi på en timme i vår simulator(värde 349:-)

Välkommen till Sveriges enda handledarkurs som erbjuder både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet genom körsimulator för din elev. Vi har skapat en unik utbildning som ger både handledaren och eleven bästa möjliga förutsättningar för en framgångsrik och säker övningskörning.

Två delar för optimal förberedelse

 

1. Teoretisk Utbildning(handledarkurs) – 3,5 timmar

Under vår handledarkurs får du som handledare praktiska råd och insikter om hur du på bästa sätt kan stödja din elev under den privata övningskörningen.
Dessutom får eleven en god grund att stå på. Med våra erfarna trafiklärare som guide får ni tips och verktyg som sparar både tid och pengar på vägen mot körkortet. Vi ger er grunden för en strukturerad och säker körning som skapar trygghet för både handledaren och eleven.

 

2. Praktisk utbildning för eleven – 60 min i Körsimulator (Denna delen är inte obligatorisk)

Innan ni ger er ut på vägarna, får du som elev en unik chans förbereda dig i vår moderna körsimulator. Här får du en trygg och lugn miljö att öva i, vilket minskar nervositeten inför den första riktiga bilfärden. Med tydliga instruktioner och realistiska situationer får du en stark grund att stå på.

Efter simulatorkörningen kommer du att känna dig betydligt mer förberedd och säker, vilket gör den kommande övningskörningen både smidigare och mer effektiv.

Varför välja vår Kurs?

  • Unik kombination: Sveriges enda handledarkurs som inkluderar simulatorkörning för eleven.
  • Bättre förberedelse: Eleven får praktisk erfarenhet redan innan första bilkörningen, vilket minskar nervositet och osäkerhet.
  • Tids- och kostnadseffektivt: Effektivisera övningskörningen och kom snabbare till målet – ett körkort.

Viktig information

  • Bokning per person: Kom ihåg att varje deltagare behöver boka en egen plats (Handledare = 1 plats, Elev = 1 plats).
  • Ta med legitimation: Glöm inte giltig legitimation och kom i tid. Enligt Transportstyrelsens regler måste vi stänga dörrarna när kursen börjar. Sen ankomst innebär att du måste boka om och betala en ny kursavgift.

Investera i er framtid – Anmäl er idag!

Boka era platser nu och upplev en rolig, lärorik och effektiv utbildning som förbereder er för både övningskörning och körkort.

Pris: Endast 499:- per person. Vi bjuder varje deltagare på 1 timme i vår simulator, värde 349:-!

Klicka här för att boka i vår E-handel